WORKSHOP BIER BROUWEN

WORKSHOP BIER BROUWEN
Zelf een bier brouwen? En voorzien van eigen etiketten? Dat kan!
Onder begeleiding van onze Brouwmeester ga je tijdens een 3 uur durende workshop ingewijd worden in de wereld van het brouwen. Ervaar hoe het is om dit eeuwenoude ambacht uit te oefenen. Uiteraard werk je met natuurlijke ingrediënten en na de workshop ben je helemaal vertrouwd met termen als maisschema’s, gisten en lagertanks. Als afsluiting kun je na 6-8 weken 10 flessen 0,33l ambachtelijk gebrouwen bier ophalen. Voor deze open workshops kun jij je alleen of met meerdere personen aanmelden.

· Inschrijven is mogelijk voor personen vanaf 18 jaar 
· Het cursusgeld bedraagt €59,95 voor 10 flessen van 0,33L. Betaling vindt vooraf plaats op factuurbasis – na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief. 
· De data in het contactformulier zijn de dagen dat er open workshops zijn. Als je met een groep van minimaal acht personen bent is het ook mogelijk om op een zelf gekozen datum deze workshop te volgen. Kies dan “andere datum” en voer de gewenste datum en tijdstip in bij opmerkingen of vragen. Na ontvangst van de aanmelding ontvang je een factuur. De workshop wordt gehouden in Ede.

Aanmelden


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Datum (verplicht)

Aantal bieren (verplicht)

Opmerkingen of vragen