WORKSHOP BIER BROUWEN

Lijkt het jou leuk om zelf bier te brouwen? Dat kan! Tijdens onze workshop “bier brouwen” ga je onder begeleiding van onze Brouwmeester je eigen bier maken.
Tijdens deze 3 uur durende workshop word je ingewijd in de wereld van het brouwen. Zo leer je hoe bier wordt gemaakt en voel je hoe het is om dit eeuwenoude ambacht uit te oefenen. Uiteraard werk je met natuurlijke ingrediënten en kan je tijdens het drinken van je eigen bier (ong. 8 weken later) je gasten alles vertellen over maisschema’s, gisten en lagertanks. 

Ben jij klaar om je eigen bier te brouwen? Je kan reserveren door contact met ons op te nemen of door het inschrijfformulier hiernaast in te vullen.

· Inschrijven is mogelijk voor personen vanaf 18 jaar 
· Het cursusgeld bedraagt €57,50 voor 10 flessen van 0,33L. Betaling vindt vooraf plaats op factuurbasis – na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief. 
· De data in het contactformulier zijn de dagen dat er open workshops zijn. Als je met een groep van minimaal acht personen bent is het ook mogelijk om op een zelf gekozen datum deze workshop te volgen. Kies dan “andere datum” en voer de gewenste datum en tijdstip in bij opmerkingen of vragen. Na ontvangst van de aanmelding ontvang je een factuur. De workshop wordt gehouden in Ede.

Aanmelden


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Datum (verplicht)

Aantal bieren (verplicht)

Opmerkingen of vragen